"Saya akan membagikan alat alat yang di gunakan di dlam kitchen"

Meat Knife
Function: For slice meat
Material: Stainless Steel
How to Clean: Wash with chemical
Function: For slice meat
Material: Stainless Steel
How to Clean: Wash with chemical

Salmon Knife
Function: For cut and slice salmon
Material: Stainless Steel
How to Clean: Wash with chemical, and dry with napkin
Function: For cut and slice salmon
Material: Stainless Steel
How to Clean: Wash with chemical, and dry with napkin

Butter Roller
Function: For cut butter with round shape
Material: Stainless Steel
How to Clean: Wash with chemical, and dry with napkin
Function: For cut butter with round shape
Material: Stainless Steel
How to Clean: Wash with chemical, and dry with napkin

Makisu
Function: Alat untuk menggulung Sushi atau bisa juga makanan yang lunak.
Material: Wood
How to Clean: dicuci dengan chemical kemudian dilap
Function: Alat untuk menggulung Sushi atau bisa juga makanan yang lunak.
Material: Wood
How to Clean: dicuci dengan chemical kemudian dilap

Suribachi
Function: tempat untuk menghancurkan wijen, biji- biji, daging, dan tahu
Material: stone
How to Clean: dicuci dengan chemical
Function: tempat untuk menghancurkan wijen, biji- biji, daging, dan tahu
Material: stone
How to Clean: dicuci dengan chemical

Surikogi
Function: alat untuk mengulek
Material: Wood
How to Clean: dicuci dengan chemical
Function: alat untuk mengulek
Material: Wood
How to Clean: dicuci dengan chemical
Tidak ada komentar:
Posting Komentar